Woninginrichting

  • Home
  • /
  • Woninginrichting


Woninginrichting


Klaas & Daams is dé specialist bij jou in de buurt met een ruim assortiment; Raamdecoratie, Vloeren, Traprenovaties, Meubels, Lampen en Accessoires zowel op maatwerk en kant en klare producten om je gehele woning van boven naar beneden compleet in te richten. Met onze eigen vakbekwame stoffeerders, interieurstylisten, monteurs en parketteurs, schilders en behangers bieden wij naast ons assortiment ook service, maatwerk en absoluut kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Onze interieur stylisten denken graag mee, van kleine aanpassingen tot totale make-overs. Wij brengen onze woonwinkel bij u aan huis, zo kunnen wij u het beste advies bezorgen!

Echt genieten van je huis

Is het tijd voor wat anders in het interieur? Of kan jouw woonkamer wel een totale make-over gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres bij Klaas & Daams!

Vaak maken kleine details een groot verschil. Met diverse accessoires kunnen we samen de juiste sfeer creëren binnen jouw interieur. Of je stijl nu industrieel, Scandinavisch, romantisch of modern is, wij zorgen ervoor dat het huis weer als thuis voelt !