Overgordijnen & Vitrages

  • Home
  • /
  • Overgordijnen & Vitrages
img

Overgordijnen & Vitrages

Overgordijnen en vitrages zijn in raambekleding een synoniem voor veelzijdigheid. Nagenoeg elke interieur kan aangekleed worden met gordijnen en dit sinds jaar en dag. In moderne villa’s zien we veel lichte stoffen die strak geconfectioneerd worden. In klassiekere interieurs kan er geopteerd worden voor stijlvolle dessins in zwaardere stoffen die de grandeur van het interieur sterk accentueren.

Alle confectie van gordijnen gebeurt in eigen atelier in Rotterdam. U kan er vanop aan dat vakmanschap hier voorop staat zodat u gordijnen een echte eyecatcher worden in uw interieur.

Bij het verwerken van gordijnen kan u kiezen uit verschillende confectie opties. Ze bepalen in grote mate het uitzicht van uw gordijn. In onze showroom kunt u terecht om de verschillende afwerkingen in detail te bekijken of kunt u afspraak maken bij u thuis of kantoor.

Wij kunnen u ook op basis van de gekozen stof aanbevelen welke confectie de beste keuze zal zijn om het gordijn optimaal tot zijn recht te laten komen.

Wat betreft de stofkeuze zullen wij u niet teleurstellen. Een zeer uitgebreid aanbod van transpartante stoffen, effen kleuren, klassieke en modieuze dessins evenals verduisterende gordijnstoffen wachten op u bij ons showroom in Rotterdam.

img
img
img
img
img
img
img
img
img
-----
img
img
img
img
img
Maak afspraak