Lamellen (Verticale jaloezieën)

  • Home
  • /
  • Lamellen (Verticale jaloezieën)
img

Lamellen (Verticale jaloezieën)

Zonder twijfel één van de meest veelzijdige vormen van Raamdecoratie. Zowel op kantoor als in een huiselijke omgeving bewijst dit product zijn functionaliteit. Een verticale jaloezie bestaat uit een aluminium rail en lamellen. Er zijn verschillende materiaalkeuzes voor de lamellen, zo bestaan er textiellamellen, pvc lamellen en aluminium lamellen. Verticale jaloezieën zijn een slimme keuze aangezien u door het oriënteren van de lamellen de lichtinval perfect kunt bepalen. Indien u opteert voor pvc lamellen kan u zelfs een verduisterende verticale jaloezie creëren. Bovendien zijn deze textiel lamellen bijzonder onderhoudsvriendelijk aangezien u ze kan afwassen.

Ontdek de ruime keuze aan lamellen in onze showroom in Rotterdam en vraag u wensen aan onze adviseurs. Zij zullen u wegwijs maken in de collectie van meer dan 300 referenties zodat u de optimale keuze kan maken voor uw interieur.

Aluminium, textiel en screen lamellen voor verticale jaloezieën zijn niet vrij bekend. Nochtans kunnen ze bepaalde interieurs naar ongekende hoogtes brengen. Als u een eerder industriële sfeer nastreeft dan is dit de ideale Raamdecoratie voor u. Lamellen kent u eerder van de horizontale jaloezieën. Echter, reeds vele jaren is een deel van die collectie ook beschikbaar in een breedte van 89mm, 127mm, 250mm of een speciaal maat uitvoering voor verticale jaloezieën is toepasbaar bij Klaas & Daams.

img
img
img
img
img
img
Maak afspraak