Horizontale jaloezieën

  • Home
  • /
  • Horizontale jaloezieën
img

Horizontale jaloezieën

Tijdloos en modern zijn woorden die je niet zomaar bij elkaar kan gebruiken. Toch passen ze perfect bij de omschrijving van horizontale jaloezieën. De horizontale lijnen zorgen voor een strakheid die nagenoeg elk interieur aanspreekt. Door het kantelen van de lamellen speelt u met de lichtinval en/of inkijk van buitenaf.

Horizontale jaloezieën bestaan uit collecties; bamboe, basswood, aluminium of een pvc horizontale jaloezieën hebben stalen bovenbalk. Deze duurzame materialen verzekeren een product met een lange levensduur.

De lamellen kan u kiezen in verschillende breedtes. Wij bieden lamelbreedtes aan van 16mm, 25mm, 35mm, 50mm, 65mm en 70mm. Hoe breder uw raam, hoe beter bredere lamellen daarbij passen.

Elektrische horizontale jaloezieën zijn zeker een aanrader. Er bestaan immers afstandsbedieningen die via een scrollwieletje toelaten om uw lamellen precies te oriënteren. Bovendien is een automatische bediening van uw lamellen een gebruiksgemak die zeker niet mag onderschat worden.

Bij een bezoek aan onze showroom of thuis advies wordt u op een deskundige manier wegwijs gemaakt in de veelzijdigheid van dit type Raamdecoratie

img
img
img
img
img
img
Maak afspraak