Imbetweens

img

Imbetweens

Imbetweens passen iedere woonstijl, industrieel, modern, landelijk en Scandinavisch. In linnen, half linnen of polyester. Voor woonkamer, slaapkamer of keuken. In between gordijnen zijn heel mooi voor je schuifpui of openslaande deuren. En je kan ze laten maken met plooien, ringen en wave. We hebben ze in veel mooie kleuren wit, grijs, taupe, antraciet, zwart maar ook mooie groene en blauwe en roze tinten.

Vitrage stoffen zijn dunne, soepele stoffen waar u in de avond met verlichting aan, schaduwen doorheen ziet. Vitrage zorgt voor een mooi diffuus licht en dempt geluid, dit is zeer prettig als u een harde vloer heeft. Een inbetween stof zit tussen een vitrage en een gewone gordijnstof in. Inbetween gordijnen zorgen ervoor dat u naar buiten kunt kijken, maar niet van buiten naar binnen gekeken kan worden. Ze bieden u meer privacy.

Onze collectie vitrage en inbetween gordijnen zijn verkrijgbaar in tal van materialen. Veel gebruikte materialen zijn polyester, katoenen of linnen gordijnen. De verschillende materialen worden gemengd om de gordijnen soepel te maken, mooi te laten vallen en ervoor te zorgen dat ze niet teveel krimpen. Veel inbetween gordijnen worden gemaakt van kamerhoge stoffen zodat ze uit één stuk worden gemaakt.

img
img
img
img
img
img
Maak afspraak