Black-Outs

img

Black-Outs

Wil je je slaapkamer verduisteren zodat je elke dag uitgerust wakker kan worden? Of ben jij op zoek naar extra privacy in de woonkamer? Dan zit je bij Black-out collectie van Klaas & Daams goed met een grote keuze aan verduisterende gordijnen. Beschikbaar in ieder gewenste maat en diverse kleuren, patronen en ophangsystemen zit er altijd wel een bij die bij jou wensen past!

Lees onderstaande snel door om erachter te komen wat de Black-out collectie van Klaas & Daams te bieden hebben!

Verduisterend effect:

Black-outs gordijnen zijn gemaakt van extra dik materiaal en bestaan uit 3 verschillende lagen. De verduisterende gordijnen zijn voorzien een extra “black-out” laag welke ervoor zorgen dat het zonlicht tot 95% tot 100% wordt geblokkeerd. Op deze manier zorg je voor een ultieme slaapomgeving. Uiteraard zijn de gordijnen ook geschikt voor andere ruimtes zoals de woonkamer, hal of kantoor.

Isolerend en geluidswerend:

De gordijnen hebben een isolerende werking waardoor het in de zomer lekker koel blijft en in de winter lekker warm. De gordijnen hebben een geluidswerende functie waardoor je lekker rustig in je appartement of op kantoor kan zitten zonder dat je gestoord wordt door geluid van buiten.

Plooien van gordijnen:

Als je voor Black-outs gordijnen kiest met een ophangsysteem met haken kan je ervoor kiezen om voor een enkele of dubbele plooi of een waveplooien te gaan.

img
img
img
img
Maak afspraak