Vouwgordijnen

  • Home
  • /
  • Vouwgordijnen
img

Vouwgordijnen

Een zeer hoogwaardige afwerking van uw interieur kan vast en zeker met vouwgordijnen, ook wel American stores genoemd. Door de mooie texturen en structuren van de gordijnstoffen ontstaat er als het ware mode voor uw raam. De baleinen die in de stof verwerkt zitten zorgen eveneens voor strakke lijnen in uw interieur. Door de nagenoeg oneindige keuze aan gordijnstoffen bestaan er vouwgordijnen voor elk interieur.

Een vouwgordijn bestaat uit een metalen bovenprofiel waarin het optreksysteem ingewerkt zit. Door middel van een marbelia systeem wordt de door u gekozen gordijnstof bevestigd aan dit profiel. Bediening van het vouwgordijn kan door een ketting of elektrisch. (geschikt voor domotica systemen)

Deze elektrische bediening is geen overbodige luxe. Het optrekken van uw vouwgordijnen gebeurt met 1 druk op de knop (ook te bedienen met een app via een smartphone) waardoor u snel en efficiënt de gewenste lichtinval kan bekomen.

Het assortiment aan gordijnstoffen is echt verbluffend. U zal verbaasd zijn bij het bezoek aan onze showroom of maak een afspraak hoe ruim de keuze is. Als professionele tip willen wij u wel aanraden om uw vouwgordijnen te voeren. Zo beschermt u de soms delicate stoffen optimaal tegen het zonlicht zodat u langer van uw product kan genieten.

img
img
img
img
img
img
img
img
img
Maak afspraak