Traprenovatie

  • Home
  • /
  • Traprenovatie
img

img

Traprenovatie

Traprenovatie professioneel laten uitvoeren zonder zorgen. Door een overzettrede te plaatsen over uw huidige traptreden heeft u doorgaans binnen 1 dag een compleet nieuwe uitstraling.

Klaas & Daams biedt u de grootste collectie aan materialen en kleuren.


TRAPRENOVATIE MET TAPIJT

Tapijt is een van de meest fijne bekledingen voor een trap. Of u nu een dichte of open trap heeft, de trap recht is of een draai heeft? Het maakt allemaal niet uit als u graag uw trap hiermee wilt bekleden. Tapijt is beschikbaar in vele soorten, maten en, structuren en kleuren. Het is ook mogelijk met led verlichting zowel aan de zijkanten als treden. Daarnaast is het ook mogelijk met een speciale geluiddempend ondervloer te bekleden voor een optimale comfort en geluidloos effect.

TRAPRENOVATIE MET PVC

PVC is helemaal hot als product voor de woninginrichting. Het PVC wat door Klaas & Daams gebruikt wordt is een hoogwaardig product. Dit PVC heeft minder werking en is daardoor uitermate geschikt om super strak tussen uw trapwangen gemonteerd te worden. Ook de zeer matte en levensechte uitstraling geeft het uiterlijk van echt hout maar het gemak van een kunststof.

TRAPRENOVATIE MET LAMINAAT

Onze traprenovatie met laminaat is jarenlang onze instap collectie geweest. Maar wij hebben onze laminaat collectie het afgelopen jaar compleet vernieuwd.

U kunt nu kiezen uit vele collecties voor een compleet nieuwe, tijdloze decors zoals: prachtig metaal, stoer beton, levensecht natuursteen en warme houtstructuren.

Onze kwaliteit van het laminaat is de laatste jaren enorm verbeterd door nieuwe productietechnieken. Het is nu dikker, sterker en harder dan ooit. Waardoor wij u nu ook op onze laminaat collectie tot 25 jaar garantie kunnen geven.

TRAPRENOVATIE MET BETON

Beton geeft een uniek gevoel, een huiselijke sfeer en persoonlijkheid aan alle ruimte. Niet verrassend dus dat beton niet meer weg te denken is uit een modern interieur. Van vloeren tot aanrechtbladen en van krukjes tot muren. Daarom mag een betontrap ook zeker niet ontbreken in onze traprenovatie collectie.

TRAPRENOVATIE VAN LEER

Leer in het interieur is weer helemaal terug van weggeweest. En hoe! Inmiddels verovert leer het interieur ook weer in de grote items. Denk dan niet alleen aan een set eetkamerstoelen of een heel bankstel. Men durft nu gerust een hele trap in het leer te nemen. ‘Natuurlijk’ is het toverwoord. En dat is mogelijk bij Klaas & Daams met echt leer als trapbekleding.

img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
Maak afspraak