PVC

img

PVC-vloeren & luxevinyltegels

Verfraai je huis met de natuurlijke uitstraling en karakteristieke warmte van PVC & vinylvloeren van Klaas & Daams. PVC-vloeren & luxevinyltegels zijn perfect compatibel met vloerverwarming. Kies uit een breed assortiment vinylvloeren, die geschikt zijn voor alle behoeften en omstandigheden. Alle zijn voorzien van een beschermende toplaag die ervoor zorgt dat jouw vloer er nog jaren mooi blijft uitzien.

Schoonheid gemaakt om lang mee te gaan

Alle PVC-vloeren hebben een beschermende toplaag waardoor ze watervast, kras- en vlekkenbestendig zijn. Daardoor zal je vloer er altijd even perfect uitzien als toen je hem net plaatste.

Fijn om op te lopen

Stappen op een PVC-vloer is in alle opzichten een aangename ervaring. Hun naturelle dessins springen in het oog, ze voelen zacht en warm aan en hun akoestische prestaties zorgen ervoor dat er geen ongewenste geluiden van hakken, laarzen, schoenen of poten zijn.

Ideaal voor renovaties

Aan het renoveren? PVC-vloeren zijn zeer dun en eenvoudig te plaatsen (dankzij het gepatenteerde Uniclic Multifit-kliksysteem). En met onze Rigid PVC-vloeren is er nu een oplossing voor elk type ondervloer (geëgaliseerd, onregelmatig of heel onregelmatig).

img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
Maak afspraak