Plissé & Duetten

  • Home
  • /
  • Plissé & Duetten
img

Plissé & Duetten

Decoratief voor elke raamvorm. Plissé & Duetten zijn speciaal ontworpen voor draai- en kiepramen en deuren. In combinatie met SmartFit profielen een slanke, elegante en functionele oplossing.

De frisse, heldere, op maat ontworpen stijl van geplooide Plissé & Duetten raakt nooit uit de mode dankzij de elegante patronen en rijke textuurweefsels in schitterende kleuren. De Plissé & Duetten zijn veelzijdig en uiterst decoratief en zijn de perfecte keuze voor ramen van elke vorm en afmeting.

De Plissé & Duetten vormen een perfecte aanvulling voor iedere kamer en iedere stijl – van klassiek chic tot krachtig modern – en passen net zo goed in woonkamers en serres als in badkamers en keukens.

De stijlvolle Plissé & Duetten passen op bijna elke raamvorm, van gebogen of ronde ramen tot zeer grote ramen. Ze zijn perfect voor moeilijk bereikbare dakramen en serres.

Open uw Plissé & Duetten vanaf de bovenkant of de onderkant voor het perfecte evenwicht tussen privacy en lichtregulering.

U kunt de ongelooflijk veelzijdige Top-Down/Bottom-Up Plissé & Duetten van bovenaf, van onderaf en ergens in het midden bedienen. Zo creëert u in één keer het perfecte evenwicht tussen natuurlijk licht en privacy.

Verlevendig uw woonkamer, geef uw keuken of serre nieuw elan of verander een slaapkamer in een heerlijke plek van ontspanning en rust met de geplooide Plissé & Duetten die verkrijgbaar zijn in vele prachtige kleuren en texturen.

img
img
img
img
img
img
Maak afspraak