Paneelgordijnen

  • Home
  • /
  • Paneelgordijnen
img

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen kennen we ook onder de naam Japanse panelen. Deze verwijzing naar het Oosten duidt op de oase van rust die ze brengen in uw interieur. Paneelgordijnen zijn eveneens ideaal voor zeer brede ramen. Doordat u deze breedte opsplitst in verschillende delen, heeft de breedte van het raam geen invloed op de hanggedrag van het textiel dat gebruikt wordt voor de panelen.

Een paneelgordijn bestaat uit een metalen profiel met meerdere sporen. Per spoor wordt er een loopwagen voorzien waarop de stof met een klep of met een klittenband bevestigd wordt. Voor de bediening kan u kiezen uit een trekstang, koord of een elektrisch bediening kan gekozen worden.

Aangezien de stofkeuze voor panelen gelijk is aan deze van de rolgordijnen, kunnen we stellen dat u een zeer uitgebreide keuze heeft aan kleuren en texturen.

Het moderne doch tijdloze uitzicht van Japanse panelen maakt ze een ideale lange termijn keuze voor uw interieur. In combinatie met bijvoorbeeld overgordijnen heeft u een functionele Raamdecoratie die u een warm en huiselijk gevoel zullen geven.

Kom zeker eens langs naar onze showroom af maak een gratis advies afspraak bij u thuis zodat zij u meer kunnen vertellen over deze polyvalente Raamdecoratie.

img
img
img
img
Maak afspraak